BEGROTINGEN

Budgettering is een cruciaal onderdeel van een goede bedrijfsvoering. Door inzicht te creëren in toekomstige kosten en werkzaamheden kan een bedrijf grip houden op het onderhoud. Promaint is expert in het opstellen van begrotingen en meerjarenonderhoudsplannen.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Kunt u ook hulp gebruiken bij uw onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

Exploitatie- en investeringsbegrotingen

Een goede investerings- of exploitatiebegroting is beheersbaar en actueel. Dat wil zeggen dat er rekening gehouden moet worden met het detailniveau, de opbouw en structuur van categorieën en de werkwijze van de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

 

Onderhoudsbegroting opstellen

Het opstellen van een onderhoudsbegroting, ook vaak MJOP genoemd, zorgt voor beter inzicht in de financiële data van uw organisatie. Bij het opstellen van de begroting moet rekening worden gehouden met het detailniveau, de opbouw en structuur van categorieën en de werkwijze van de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

 

CASE: Implementatie MJOP in Ultimo

Promaint heeft het Dijklander Ziekenhuis en Diergaarde Blijdorp begeleid bij de borging van de meerjarenonderhoudsbegroting in Ultimo.

Lees hier het artikel