Trainingen & E-Learning

Promaint verzorgt voor u graag diverse (in company) trainingen en e-Learning. De training en e-Learning kan specifiek voor uw bedrijf aangepast worden aan de door u gewenste situatie en inhoud. Zo kan bijvoorbeeld een gebruikerstraining voor uw onderhoudsbeheersysteem in uw bedrijf gegeven worden, met een herhalingscursus in de vorm van e-Learning.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Twijfelt u of Promaint ondersteuning kan bieden binnen uw organisatie? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

Asset Management Game

Promaint heeft een game ontwikkeld om werknemers bewust te maken van het belang en de verschillende facetten van asset management.

Klik hier voor meer informatie.

Calamiteitenbingo

 

Risicomanagement gaat over het inschatten van risico’s, het bepalen van de benodigde beheersmaatregelen en het borgen van deze maatregelen. Risico’s worden bepaald door de kans van optreden van een gebeurtenis en het effect van deze gebeurtenis.

Klik hier voor meer informatie.

Promaint ontwikkelt e-Learning

 

E-learning

Regelmatig vragen klanten aan Promaint of er een mogelijkheid bestaat om medewerkers te trainen en te toetsen. Promaint speelde daarop in en ontwikkelde e-Learning.

Kijk hier voor meer informatie.

Masterclass Risico gebaseerd onderhoud

Masterclass (trainingen)

Promaint verzorgt een Masterclass Risico gebaseerd onderhoud. Tijdens deze Masterclass wordt op interactieve wijze specifiek ingezoomd op het beheersen van risico’s van het ongewenst falen van gebouwen, installaties en apparatuur binnen organisaties. De Masterclass wordt desgewenst door Promaint op maat gemaakt en kan ook in company verzorgd worden.

De Masterclass Risico gebaseerd onderhoud is bedoeld voor managers en medewerkers van technische afdelingen. Klik hier voor meer informatie.

NVDO-cursus uitbesteden van onderhoud

Logo NVDO

Na het volgen van de tweedaagse cursus Uitbesteden van Onderhoud, is de cursist in staat om het gehele proces van contractmanagement in te richten en te beheersen. Concreet leert de cursist wat contractmanagement inhoudt, welke typen onderhoudscontracten mogelijk zijn en hoe deze strategisch toegepast kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie.

Gebruikerstraining onderhoudsbeheersysteem

header11

Het gebruik van een onderhoudsbeheersysteem is in diverse branches een toegevoegde waarde. Veel bedrijven en instellingen zijn de afgelopen jaren dan ook in toenemende mate gaan werken met softwaretoepassingen. Promaint kan u trainen in het gebruik van deze toepassingen.

Klik hier voor meer informatie.