ONDERHOUD

Om uw onderhoud te optimaliseren en overzichtelijk te houden is het belangrijk een goed onderhoudsconcept te hebben, Promaint kan u hierbij helpen. Promaint heeft veel ervaring met het opstellen en optimaliseren van onderhoudsconcepten. Wij werken met risico gebaseerde onderhoudsplannen, waarbij onderhoudsmaatregelen vastgesteld worden aan de hand van onderliggende risico’s. Promaint kan u helpen met het opstellen van de plannen en het implementeren van deze plannen in de organisatie en in uw onderhoudsbeheersysteem. Daarnaast ondersteunen wij in het opstellen en afstemmen van het onderhoudsbeleid op uw organisatiedoelstellingen.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Kunt u ook hulp gebruiken bij uw onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

Opstellen onderhoudsplan

Een gedegen onderhoudsplan is de basis voor uw organisatie om het onderhoudswerk te plannen en te begroten. Om maximaal grip te houden op het onderhoud, de kosten en de prestaties is een systematische aanpak benodigd.

Klik hier voor meer informatie.

Datagebruik binnen onderhoud

Binnen de onderhoudswereld zijn veel bedrijven bezig met het verkrijgen van meer data en het sturen op data. Een doel hiervan is inzicht verkrijgen in de gebeurtenissen.

Klik hier voor meer informatie.

CASES

Een goed begin is het halve werk

Cabot

Een concreet stappenplan zoals Promaint uitgevoerd heeft bij Cabot biedt inzicht in hoe ook u een goed begin kunt maken met een op risico gebaseerd onderhoudsplan voor uw nieuwe installatie.

Bekijk hier het stappenplan.