Organisatie

Promaint kan u helpen met het inrichten en structureren van het onderhoud binnen uw organisatie. Hiermee kunt u uw onderhoud naar een hoger niveau tillen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een scan van de bestaande onderhoudsorganisatie uitvoeren en deze vergelijken met een gewenste situatie. Vervolgens begeleiden wij u in het bereiken van deze gewenste situatie. Dit kan ook inhouden dat Promaint u ondersteunt in het opzetten, inrichten en borgen van de kwaliteitseisen gesteld door standaarden zoals JCI of NIAZ.

Hoe goed de onderhoudsorganisatie ook ingericht is, perfect is het nooit. Daarom kan Promaint helpen met het opstellen van calamiteitenplannen, zodat u altijd voorbereid bent op eventuele calamiteiten. Ook kan Promaint voorzien in Interim Maintenance Managers, welke ondersteund kunnen worden door de Senior Maintenance Consultants van Promaint.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Twijfelt u of Promaint ondersteuning kan bieden bij uw onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

Asset management in de industrie

Asset management is het beheren van kapitaalintensieve (productie)installaties met als doel deze een optimale bijdrage te laten leveren aan het primaire proces.

Lees hier meer informatie.

JCI Accreditatie

 

JCI

JCI is de nieuwe kwaliteitsstandaard binnen de Nederlandse ziekenhuizen. De voorbereidingen voor deze kwaliteitsaudit kosten vaak in korte tijd veel tijd. Gericht op de ondersteunende diensten van het Facilitair bedrijf en de afdeling Techniek kan Promaint ook uw ziekenhuis ondersteunen bij het opzetten, inrichten en borgen van de kwaliteitseisen die JCI aan uw afdelingen stelt.

Lees hier meer informatie.

Asset management volgens ISO 55000

De principes van asset management zijn gebaseerd op ISO 55000 en de Plan Do Check Act (PDCA) cirkel, waarbij monitoring van de activiteiten en de bijbehorende prestaties en kosten steeds wordt gecheckt om te kunnen bijsturen en optimaliseren.

Lees hier meer informatie.

Maintenance scan

 

De Maintenance scan is de oplossing om inzicht te krijgen in de nut en noodzaak van potentiële verbeteringen op het onderhoudsgebied. Zowel de huidige situatie als het ambitieniveau van de organisatie worden in kaart gebracht.

Lees hier meer informatie.

Optimalisatie van processen en werkprocedures

“We werken al jaren zo”, is een veelgehoorde kreet. Toch heerst vaak het onderbuikgevoel dat taken eenvoudiger kunnen. Iedereen wil zijn werk zo goed mogelijk uitvoeren, maar niet altijd weet men waarom iets op een bepaalde manier uitgevoerd dient te worden.

Lees hier meer informatie.

NIAZ accreditatie

NIAZ

Wij hebben ervaring met het inrichten van het proces t.b.v. de NIAZ accreditatie voor de Technische en Medisch Instrumentele Diensten in de zorg.

Lees hier meer informatie.