Procuremaint

Inkopen en/of uitbesteden van onderhoudswerkzaamheden met onderhoudscontracten. Promaint heeft de kennis en ervaring om nieuwe onderhoudsovereenkomsten op te stellen of bestaande door te lichten op de onderhoudswerkzaamheden, voorwaarden, kosten, responstijden en actualiteit van wet- en regelgeving. Vanwege het specialisme op het gebied van alle facetten van onderhoud is Promaint de aangewezen partner om onderhoudscontracten af te stemmen op de processen en behoeften bij de klant.
procuremaint

 

Kostenanalyse en het doorlichten van de onderhoudscontracten middels een door Promaint ontwikkelde kostendatabase leidt in veel gevallen tot aanzienlijke kostenbesparingen. Hierbij zijn de uitbestede werkzaamheden optimaal afgestemd op de risico’s bij falen van processen, apparatuur, installaties of andere bedrijfsmiddelen.
Het beheren van contracten (contractmanagement) en het bepalen van de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden (procesinrichting) en het afsluiten van de contracten (contractonderhandelingen) behoren ook tot de taken van Promaint.

Promaint onderscheidt zich in de markt ten opzichte van andere inkoopadviesbureaus, doordat zij specialistische onderhoudskennis in huis heeft. De maintenance consultants hebben ervaring van preventief onderhoud, affiniteit met techniek en kennen de werkprocessen binnen organisaties. Hierdoor worden de in te kopen onderhoudswerkzaamheden optimaal afgestemd op de onderhoudsbehoeftes van de opdrachtgever.