Contracten & Begrotingen

Promaint is expert op het gebied van het uitbesteden van onderhoud en het opstellen van begrotingen. Promaint kan u helpen met het optimaliseren van (service)contracten en contractmanagement. Daarnaast kan Promaint adviseren en begeleiding bieden bij aan- of uitbestedingsvraagstukken.

Ook heeft Promaint ruime ervaring in het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en begrotingen, en kunnen wij assisteren bij het uitwerken van investeringsvraagstukken op basis van het ‘Life Cycle Costing’ principe.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Twijfelt u of Promaint ondersteuning kan bieden bij uw onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

 

Contractoptimalisatie

 


Realiseer een besparing van 15 tot 20% door optimalisatie van uw onderhoudscontracten. Optimalisatie van zowel kwantiteit als kwaliteit.

Lees hier meer informatie.

 

Cursus Uitbesteden van Onderhoud


Na het volgen van de tweedaagse cursus Uitbesteden van Onderhoud, is de cursist in staat om het gehele proces van contractmanagement in te richten en te beheersen.

Lees hier verder.

Beheer en opstellen van onderhoudscontracten

Promaint heeft diverse organisatie ondersteund bij het opstellen en vervolgens beheren van onderhoudscontracten.

Lees hier het artikel.

Procuremaint

Promaint heeft de kennis en ervaring om nieuwe onderhoudsovereenkomsten op te stellen of bestaande door te lichten op de onderhoudswerkzaamheden, voorwaarden, kosten, responstijden en actualiteit van wet- en regelgeving.

Bekijk hier onze oplossing.