Workshop installatie-beheerders

Home » Workshop installatie-beheerders

Workshop installatiebeheerders

Promaint heeft voor een ziekenhuis een succesvolle workshop verzorgd op het gebied van risicomanagement.

De medewerkers van de afdeling Techniek zijn, zoals bij veel organisaties, verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen en de gebouwgebonden installaties. Zij adviseren over de aanwezige installaties en doen voorstellen voor verbetering. Hierbij staan het afwegen van de risico’s en de benodigde kosten om deze risico’s te beperken centraal. Promaint heeft een workshop verzorgd zodat de medewerkers hun takenpakket nog beter kunnen uitvoeren.

Na een korte introductie van risicomanagement, konden de deelnemers met de Promaint-calamiteitenbingo in een interactieve spelvorm kennis maken met risicomanagement. Hierbij leren de deelnemers om te gaan met de elementen ‘kans van optreden’ en ‘effect van een calamiteit’ en de kosten die benodigd zijn om een risico af te dekken.

Naast deze workshop verzorgt Promaint ook workshops gericht op NEN2767, contractbeheer, beheer van de meerjarenbegroting of een maatwerk workshop. Heeft u ook interesse in een leerzame en leuke workshop voor uw medewerkers, neem contact met ons op voor meer informatie.