Over Promaint

Promaint is het asset management adviesbureau dat gespecialiseerd is in optimalisatie en borging van onderhoud voor bedrijven in de Cure & Care, Food, Proces & Chemie, Water, Utiliteit en Energie markt door heel Nederland. Wij bieden ondersteuning op alle gebieden van asset management. Van het uitvoeren van risico analyses en het implementeren van systemen en software tot het opstellen van onderhoudsplannen en begrotingen, Promaint kan u ondersteunen. Voor al onze diensten, klik hier

Het Promaint team

Onze missie en visie

De missie van Promaint is om assetmanagement en onderhoudsmanagement binnen organisaties verder te ontwikkelen, met behulp van concrete oplossingen die aansluiten bij de praktijk.

Promaint heeft persoonlijk contact met haar klanten en luistert en analyseert hun situatie en onderzoekt wat de verbeterpunten zijn. Hierbij betrekken wij maximaal de medewerkers van de klant. Zo kunnen wij gericht aan de slag met het verbeteren van uw processen en organisatie. Vanuit deze benadering bouwen wij een lange termijn relatie op met onze klanten. In de langdurige relatie met de klanten staat het delen en overdragen van kennis en ervaring centraal. 

Promaint ondersteunt bij het inrichten van een goed asset management systeem/onderhoudsmanagement systeem. Wij staan hierbij naast onze klanten en denken mee op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Samen met u wegen wij de kosten en risico’s om daarmee het beste resultaat te behalen. Wij organiseren ons efficiënt en effectief en wij kennen de organisaties en processen van onze klanten. Onze klanten waarderen ons vanwege onze doelgerichte aanpak, vergaande (praktische) kennis en door het realiseren van concrete oplossingen. Geen dikke rapporten, maar een directe implementatie van de oplossingen. Hierdoor leveren wij praktische en passende oplossingen die snel resultaat en waarde opleveren voor onze klanten.

Promaint biedt haar medewerkers een goede werkomgeving met ruimte om te ontwikkelen. Het is zowel prettig om met Promaint te werken als voor Promaint te werken.

Onze geschiedenis

Promaint is in 2007 opgericht door Damon Visser, Joost Oosterom en Robert Evers. Promaint heeft een enthousiast en deskundig team van 5 medewerkers, waarvan 4 consultants. De consultants hebben allen een afgeronde HBO en/of WO opleiding. 

Promaint is gespecialiseerd in de volgende markten

Cure & Care

Food

Proces & Chemie

Water

Utiliteit

Energie