Over ons

Promaint is in 2007 opgericht door Damon Visser, Joost Oosterom en Robert Evers. Inmiddels is Promaint uitgegroeid naar een enthousiast en deskundig team van 7 medewerkers, waarvan 6 consultants. De consultants hebben allen een afgeronde HBO en/of WO opleiding. Promaint hanteert dan ook een resultaatgerichte pragmatische aanpak die is onderbouwd met een gedegen structuur en analyse.

Promaint geeft niet alleen onafhankelijk advies, maar richt zich juist ook op de realisatie en de implementatie van verbeteringen binnen de organisatie en de systemen. Geen dikke rapporten, maar een directe implementatie van de oplossingen. Daarom is Promaint voor u de juiste partner om het onderhoud op strategisch, tactisch en operationeel niveau naar een hoger niveau te brengen.

Promaint streeft naar een langdurige relatie met onze klanten. In deze relatie staat het delen en overdragen van kennis en ervaring centraal. Onze focus ligt op beheersing en continue verbetering van onderhoudsprocessen. Hierbij is het doel de prestaties van de (productie-)installaties van onze klanten te verbeteren. Wij geloven dat onderhoud een onmisbare pijler is voor het verbeteren van de prestaties van deze installaties en voor het onder controle krijgen en houden van de exploitatie kosten.