Onze diensten

Vragen over hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact op of vraag een adviesgesprek aan!

Het opstellen van een onderhoudsbegroting, ook vaak MJOP genoemd, zorgt voor beter inzicht in de financiële data van uw organisatie.

Risico’s kunnen gaan over veiligheid, kosten, of bijvoorbeeld imagoschade. Door risico’s inzichtelijk te maken ontstaat er een fundering voor het maken van beslissingen.

De implementatie van een onderhoudsbeheersysteem is een goed moment om de werkprocessen van de organisatie verder te verbeteren.

Onderhoudscontracten kunnen vaak sterk geoptimaliseerd worden, zowel op inhoud, voorwaarden als op tarieven. Dit leidt tot besparing en kwalitatieve verbetering.

Asset management zorgt er voor dat uw assets maximaal bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Dit gaat verder dan alleen de techniek.

Een beheersplan is een leidraad voor het voeren van goede risicobeheersing. Bijvoorbeeld als het gaat om Medische Gassen, infectiepreventie of legionella.
Promaint kan de volgende beheersplannen opstellen: 

Het vinden van het juiste onderhoudsbeheersysteem voor uw organisatie kan lastig zijn door de vele verschillende pakketten op de markt. Promaint helpt u hierbij.

Een gedegen onderhoudsplan is de basis voor uw organisatie om het onderhoudswerk te plannen en te begroten. Kosten, risico’s en prestaties staan hierbij centraal.

Binnen elke afdeling wordt tegenwoordig een grote hoeveelheid data verzameld. Met een goed ingericht dashboard vertaalt u deze data direct naar de gewenste KPI’s. 

Binnen een helder afdelingsbeleid zijn strategische, tactische en operationele belangen op elkaar afgestemd. Dit leidt tot meer richting, focus en ontwikkeling.

De interim managers van Promaint houden niet alleen de afdeling draaiende, maar zetten hun ervaring in om blijvende verbeteringen te realiseren.

Om voor optimaal beheer van onderhoud te zorgen is het belangrijk dat er duidelijke doelstellingen en een visie worden opgesteld. 

Een goed opgezette training kan helpen om de kennis en vaardigheden van uzelf en van uw medewerkers naar een hoger plan tillen. Promaint biedt de volgende (in-company) trainingen aan:

De maintenance scan geeft inzicht in het verbeterpotentieel van de organisatie op onderhoudsgebied en vormt de basis voor een compleet verbeterplan.

Waarom kiezen voor Promaint?

De maintenance consultants van Promaint hebben meer dan 16 jaar ervaring; 

Promaint heeft diverse best practices en cases opgebouwd, die wij voor u kunnen inzetten om optimaal resultaat te behalen; 

Maatwerk en deskundigheid staan bij ons centraal. Met onze kennis en ervaring luisteren we naar uw vragen en behoeftes; 

Promaint heeft al meer dan 500 onderhoudsprojecten uitgevoerd.

Starten met het krijgen van meer grip op uw onderhoud?

Bespreek samen met een expert van Promaint tijdens een vrijblijvend adviesgesprek hoe wij maximaal resultaat voor u kunnen realiseren.