Het Promaint team

Ontmoet het Promaint team. Wij willen voor u verbeteringen realiseren. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met onderhoudsmanagement en helpen u door een resultaatgerichte en pragmatische aanpak. Uit ervaring weten we hoe complexe onderhoudsvraagstukken zo goed mogelijk opgelost kunnen worden. Geen dikke rapporten, maar directe implementatie van verbeteringen binnen uw organisatie. Onze consultants komen graag bij u langs om de eerste stappen naar beter onderhoudsmanagement te zetten. 

Robert Evers

Managing Consultant

Robert is een van de oprichters van Promaint en een ervaren managing consultant. In de afgelopen 15 jaar heeft hij vele projecten voor Ziekenhuizen gedaan, maar ook de nodige projecten in andere branches. Zijn kracht zit in het analyseren van problemen en het aanbrengen van structuren.

Jaap Houben, Maintenance Consultant Promaint'

Jaap Houben

Managing Consultant

Jaap is een van de ervaren Managing Consultants van Promaint. In de afgelopen jaren heeft hij zich met name gericht op asset management vraagstukken op strategisch en tactisch niveau. Jaap is sterk in het creëren van samenwerking tussen de organisatieonderdelen en het toepasbaar maken van asset management in de uitvoering.

Joost Oosterom, Maintenance Consultant Promaint

Joost Oosterom

Managing Consultant

Joost is een ervaren managing consultant en een van de oprichters van Promaint. In de afgelopen 15 jaar heeft hij een breed scale aan klanten (langdurig) ondersteund in diverse rollen. Door de vele selecties en implementatietrajecten systemen combineert hij de kennis van het onderhoudsproces met de kennis van onderhoudssoftware.

Ahmed Aman, Maintenance Consultant Promaint

Ahmed Aman

Maintenance Consultant

Ahmed is maintenance consultant en coördineert daarnaast de marketing en acquisitie binnen Promaint. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot sterke allrounder op projecten, met ervaring binnen de zorg en foodindustrie.

Willem Smit, Maintenance Consultant Promaint

Willem Smit

Maintenance Consultant

Willem is maintenance en ATEX consultant met een Major in Energietechniek en een achtergrond als Maritiem Officier. Zijn stevige technische kennis vanuit de zee- en binnenvaart combineert hij met asset management ervaring binnen de waterschappen. Willem is bevlogen en heeft een sterke drive om verbeteringen binnen organisaties tot stand te brengen.

Gerdi van Lith

Office Manager

Gerdi is al meer dan 10 jaar de de Officemanager van Promaint en kent het bedrijf van top tot teen. Zij verzorgt de project- en financiële administratie, HRM en kwaliteitszorg. Als persoon is zij initiatiefrijk en gestructureerd en haar collega’s kunnen altijd op haar ondersteuning rekenen.

Robin Slager, Maintenance Consultant Promaint

Robin Slager

Maintenance Consultant

Robin is Maintenance Consultant binnen Promaint met een specialisme in data analyse en programma’s. Hij buigt zich met een positieve en oplossingsgerichte gedachtengang over complexe vraagstukken. Hij is analytisch sterk en behoudt overzicht. Met zijn sterke luistervaardigheden en doortastendheid weet hij altijd tot het kernvraagstuk door te dringen. Zijn doel is om meerwaarde creëeren door op creative wijze in te spelen op bewuste of onbewuste behoeftes van klanten.

Vacature Asset Management Consultant

Jij?

Maintenance Consultant/ Werkstudent

Vanwege de groei van ons klantenbestand zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb jij affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!