Vacature Maintenance Consultant

Wat ga je doen?

Als maintenance consultant houd jij je bezig met de verwerving en uitvoering van projecten bij grotere (technische) bedrijven.  De projecten zijn heel divers, zoals:

  • Inrichting, verandertrajecten en structurering van onderhoudsorganisaties.
  • Vraagstukken gericht op uitbesteding van onderhoud.
  • Het ondersteunen van organisaties bij het implementeren van asset management.
  • Onderhoudsbeleid opstellen en afstemmen op organisatiedoelstellingen.
  • Inzichtelijk maken van de kritieke delen van een systeem door risico analyses.
  • Opstellen van meerjaren onderhoudsplannen en -begrotingen.
  • Selectie en implementatie onderhoudsbeheersystemen, bijvoorbeeld Ultimo of Planon.
  • Het opstellen van KPI’s en het inrichten van dashboards.

Bij deze projecten begeleid je het hele traject van een project, vanaf de eerste kennismaking met een potentiële klant, de offerte, onderzoeksfase, advisering, implementatie tot en met de eindrapportage en overdracht naar de klant. Door een optimale samenwerking met opdrachtgevers zorg jij voor passende en praktische oplossingen die worden gedragen en geïmplementeerd binnen de organisatie. De bijdrage aan de ontwikkeling van Promaint betreft het signaleren van kansen voor nieuwe diensten, marketing, of andere verbeteringen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Promaint: een onafhankelijk asset management adviesbureau, dat bestaat uit een klein team van 5 personen. Wij zijn gespecialiseerd in (complexe) onderhouds- en asset management gerelateerde vraagstukken. Onze klanten waarderen ons vanwege onze doelgerichte aanpak, vergaande (praktische) kennis en het realiseren van concrete oplossingen. Geen dikke rapporten, maar een directe implementatie! Hierdoor leveren wij praktische en passende verbeteringen die snel resultaat en waarde opleveren voor onze klanten. Wij zijn operationeel in diverse markten zoals de food-, water-, chemie-, energie- en zorgsector.

En wie ben jij?

Jij bent een technisch- en/of bedrijfskundige met affiniteit voor techniek en een HBO/WO-diploma op zak. Je hebt passie en bent enthousiast voor de dingen die je doet. Daarnaast kun je zelfstandig te werk gaan en heb je naast een proactieve houding ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen en door jouw service- en marketgerichte instelling zet je de klant altijd centraal.

Dit mag je van ons verwachten

Promaint biedt een initiatiefrijk persoon de kans om zelfstandig projecten uit te voeren in een gevarieerde werkomgeving. Daarnaast wordt gestimuleerd om jezelf intern te ontwikkelen. Dit resulteert in een sterke leercurve met veel kansen om jezelf te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed en bevatten tevens een prikkelend beloningsmodel.

Meer informatie?

Neem contact op met Promaint; mail naar gerdi.vanlith@promaint.nl of bel 088-7766246.