Interesse in een interessante bijbaan op niveau?

Neem dan nu contact op met Promaint!

afbeelding-vacature-werkstudent

Bedrijfsprofiel

Promaint is een onafhankelijk onderhoudsadviesbureau gespecialiseerd in (complexe) onderhoud gerelateerde vraagstukken. Promaint is sterk in het vertalen van beleidsdoelstellingen naar concrete, praktische en werkbare oplossingen. De oplossingen liggen onder andere op organisatorisch vlak zoals het herontwerp van onderhoudsprocessen en de organisatiestructuur. Tevens begeleidt Promaint organisaties in het opstellen en implementeren van op risico gebaseerde meerjaren onderhoudsplannen. Promaint voert projecten uit in diverse markten uiteenlopend van food, chemie, energie, water en zorg.

Om de groei van ons klantenbestand te kunnen continueren zoeken wij een:

Werkstudent acquisitie

Functieomschrijving
Je benadert telefonisch onze potentiële klanten aan de hand van een overzicht uit ons CRM-systeem. De contactmomenten leg je vast in ons CRM-systeem. Doel van het gesprek is de klant te enthousiasmeren en te interesseren voor de diensten van Promaint en vervolgens het opsturen van informatie en/of het maken van een afspraak. Hiervoor ben je 1 à 2 dagen/dagdelen per week beschikbaar. De indeling van deze dagen/dagdelen zijn zeer flexibel in te vullen.

Functie-eisen

  • Onze voorkeur gaat uit naar een student, van hogeschool of universiteit
  • zelfstandig, initiatiefrijk en verantwoordelijkheidsgevoel
  • 1 à 2 dagen/dagdelen per week beschikbaar (zeer flexibel in te vullen)

Ons aanbod
Promaint biedt een enthousiast persoon vrijwel vanaf de start de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met de acquisitie. Promaint biedt een goede vergoeding.

Interesse?

Neem contact op met Promaint; mail naar Gerdi.vanlith@promaint.nl of bel (088) 77 66 246.