Vacature

Maintenance Consultant

Ben jij klaar om je kennis en enthousiasme te gebruiken bij uitdagende projecten? Als medior maintenance consultant krijg je de kans om jouw stempel te drukken op projecten voor diverse organisaties en bedrijven en écht impact te maken.

Wat ga je doen?

Je werkt aan een breed scala van projecten die raakvlak hebben met zowel techniek als organisatie. Vaak werk je voor organisaties met een maatschappelijk doel zoals ziekenhuizen, waterschappen of de voedingsmiddelenindustrie. Van kennismaking tot eindrapportage, jij begeleidt het volledige traject en zorgt voor praktische oplossingen die direct geïmplementeerd worden. Voorbeelden van jouw projecten zijn:

 • Inrichten, veranderen en structureren van onderhoudsorganisaties.
 • Adviseren over uitbesteding van onderhoud.
 • Ondersteunen bij de implementatie van asset management.
 • Opstellen en afstemmen van onderhoudsbeleid op organisatiedoelstellingen.
 • Uitvoeren van risicoanalyses om kritieke systeemdelen inzichtelijk te maken.
 • Selecteren en implementeren van onderhoudsbeheersystemen zoals Ultimo, TopDesk, of Planon.
 • Opstellen van KPI’s en inrichten van dashboards.

Naast het uitvoeren van projecten ben je betrokken bij acquisitie en draag je bij aan de ontwikkeling van Promaint.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Promaint krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Je wordt opgeleid en begeleid om bekend te raken met de werkwijze van Promaint. Dat doen wij vanuit een coachende aanpak waarbij je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken aan boeiende projecten in diverse sectoren.  We stimuleren continu jouw ontwikkeling, wat resulteert in een steile leercurve en uitdagende groeimogelijkheden. Bovendien bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een prikkelend beloningsmodel.

Wie zijn wij?

Wij zijn Promaint, een onafhankelijk asset management adviesbureau bestaande uit een klein, hecht team van vijf experts. We zijn gespecialiseerd in complexe onderhouds- en asset management gerelateerde vraagstukken. Onze klanten waarderen onze doelgerichte aanpak, diepgaande praktische kennis en de realisatie van concrete verbeteringen. Wij leveren geen dikke rapporten, maar zorgen voor een directe implementatie van oplossingen die snel resultaat en waarde opleveren voor onze klanten.

En wie ben jij?

Jij bent een topper met een HBO/WO-diploma in een technische of bedrijfskundige richting. Je hebt een aantal jaren werkervaring en daardoor weet je waar jouw kracht en ambitie ligt. Je hebt een passie voor wat je doet en straalt dit met enthousiasme uit. Zelfstandig werken gaat je goed af en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met jouw sterk probleemoplossend vermogen en resultaatgerichte instelling zet je altijd de klant centraal.

Stap in een rol waar jij het verschil maakt. Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe maintenance consultant!

Solliciteer

Direct bij Promaint

  Vragen over deze vacature?

  promaint-108

  Neem contact op met

  Gerdi van Lith

  Officemanager