Vacature

Senior maintenance consultant

Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten bij complexe projecten en daarmee organisaties te begeleiden naar een hoger niveau? Als senior maintenance consultant krijg je de kans om jouw stempel te drukken op projecten bij de meest diverse bedrijven en instellingen.

Wat ga je doen?

Als senior maintenance consultant neem je de leiding bij complexe en omvangrijke projecten binnen diverse sectoren, zoals ziekenhuizen, waterschappen en de voedingsmiddelenindustrie. Je bent verantwoordelijk voor het volledige traject, van strategieontwikkeling tot implementatie en nazorg. Jouw projecten zijn onder andere:

 • Ontwikkelen en implementeren van onderhoudsstrategieën met onze klanten.
 • Begeleiden van verandertrajecten gericht op vastgoed en techniek.
 • Optimaliseren van asset management systemen en processen.
 • Leidinggeven aan multidisciplinaire projectteams.
 • Implementeren van risicomanagement en risico-gebaseerd onderhoud.
 • Selecteren en implementeren van onderhoudsbeheersystemen.
 • Opstellen van KPI’s en implementeren van dashboards.

Naast het uitvoeren van projecten ben je betrokken bij acquisitie en draag je bij aan de ontwikkeling van Promaint.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Promaint betekent dat je verantwoordelijk wordt voor je eigen projecten en klanten. Je krijgt ruimte om zelfstandig te werken aan boeiende projecten in diverse sectoren, waarbij binnen het Promaint team altijd ruimte is om af te stemmen over de aanpak en inhoud van een project. We stimuleren je om jezelf continu te ontwikkelen, wat resulteert in een goede leercurve en zowel persoonlijke als inhoudelijke groeimogelijkheden. Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en is er een prikkelend beloningsmodel.

Wie zijn wij?

Wij zijn Promaint, een onafhankelijk asset management adviesbureau bestaande uit een klein, hecht team van vijf experts. We zijn gespecialiseerd in complexe onderhouds- en asset management gerelateerde vraagstukken. Onze klanten waarderen onze doelgerichte aanpak, diepgaande praktische kennis en de realisatie van concrete verbeteringen. Wij leveren geen dikke rapporten, maar zorgen voor directe implementatie van oplossingen die snel resultaat en waarde opleveren voor onze klanten.

En wie ben jij?

Jij bent een ervaren professional met een HBO/WO-diploma in een technische of bedrijfskundige richting. Je hebt meerdere jaren ervaring in onderhouds- en/of asset management en een bewezen staat van dienst in het leiden van complexe projecten. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en strategisch inzicht. Daarnaast ben je een geboren leider met uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.

Stap in een rol waar jij het verschil maakt. Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe senior maintenance consultant!

Solliciteer

Direct bij Promaint

  Vragen over deze vacature?

  promaint-108

  Neem contact op met

  Gerdi van Lith

  Officemanager