Interesse in een interessante bijbaan op niveau?

Lees hier de ervaring van een werkstudent bij Promaint

Neem dan nu contact op met Promaint!

afbeelding-vacature-werkstudent

Bedrijfsprofiel

Promaint is een onafhankelijk onderhoudsadviesbureau gespecialiseerd in (complexe) onderhoud gerelateerde vraagstukken. Promaint is sterk in het vertalen van beleidsdoelstellingen naar concrete praktische werkbare oplossingen. De oplossingen liggen onder andere op organisatorisch vlak zoals het herontwerp van onderhoudsprocessen en de organisatiestructuur. Tevens begeleidt Promaint organisaties in het opstellen en implementeren van op risico gebaseerde meerjaren onderhoudsplannen. Promaint voert projecten uit in diverse markten uiteenlopend van food, chemie, energie, water en zorg.

In verband met de groei van ons klantenbestand zoeken wij een:

Werkstudent

Richting: (Technische) Bedrijfskunde / Techniek

Functieomschrijving
Je verricht werk waar je iets van leert! Je ondersteunt de maintenance consultant bij het project, vanaf de offerte, onderzoeksfase, advisering, implementatie tot en met de rapportage. Naast de ondersteuning draai je ook zelfstandig mee in een project.

Daarnaast benader je telefonisch onze potentiële klanten aan de hand van een overzicht uit ons CRMsysteem. De contactmomenten leg je vast in ons CRM-systeem. Doel van het gesprek is de klant te enthousiasmeren en te interesseren voor de diensten van Promaint en vervolgens het opsturen van informatie en/of het maken van een afspraak.

Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar om ons te ondersteunen. Wij zijn  zeer flexibel voor de invulling van deze dagen.

Functie-eisen

  • Je volgt een studie of hebt een studie gevolgd bij voorkeur op hogeschool of universiteit met een technisch bedrijfskundige component
  • zelfstandig, initiatiefrijk en verantwoordelijkheidsgevoel (binnen Promaint krijg je veel ruimte om zelf invulling te geven aan je persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van Promaint)
  • 1 à 2 dagen per week beschikbaar
  • Reistijd maximaal 30 minuten van / naar Zaltbommel

Ons aanbod
Promaint biedt een initiatiefrijk persoon vrijwel vanaf de start de mogelijkheid mee te draaien in projecten en de maintenance consultant te ondersteunen. Dit resulteert in een sterke leercurve met veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Promaint biedt een goede vergoeding.

Interesse?

Neem contact op met Promaint; mail naar Gerdi.vanlith@promaint.nl of bel (088) 77 66 246.