Proces & Chemie

shutterstock_3455280 ProcesHet beheersen van de risico’s, het borgen van de veiligheid, het verhogen van de beschikbaarheid, het transparant maken van de werkzaamheden en het verkrijgen van grip op de kosten is voor veel technische diensten een strategische doelstelling. Daarbij staat klantgericht werken en het uitvoeren van pro-actief onderhoud hoog in het vaandel. De maintenance consultants van Promaint kunnen bedrijven hierbij optimaal ondersteunen. Zij hebben in deze specifieke sector uitgebreide ervaring met het leiden en uitvoeren van projecten en kunnen het veranderproces op gestructureerde wijze van begin tot eind uitvoeren.

 

 

Productie-installaties, utility voorzieningen en overige bedrijfsmiddelen moeten betrouwbaar en maximaal beschikbaar zijn om het primaire proces te ondersteunen. Bedrijven worden in toenemende mate geconfronteerd met certificeringen en nieuwe regelgeving, waardoor er behoefte is aan het standaardiseren en vastleggen van processen en werkprotocollen. Advies over procesoptimalisatie en implementatie van verbeteringen zijn diensten waarvoor de klanten in deze sector een beroep op Promaint doen. De taken van Promaint zijn het ondersteunen van de klantorganisaties en het adviseren en implementeren van verbeteringen op basis van best practices om de betrouwbaarheid en veiligheid van de bedrijfsmiddelen te verhogen.

Een goed begin is het halve werk

Cabot

Een concreet stappenplan zoals Promaint uitgevoerd heeft bij Cabot biedt inzicht in hoe ook u een goed begin kunt maken met een op risico gebaseerd onderhoudsplan voor uw nieuwe installatie.

Bekijk hier het stappenplan.