Trainingen van Promaint

Laat het trainen van u en/of uw medewerkers over aan onze experts

Organisaties getraind
0 +
Verschillende trainingen
0
Onderhoudstrajecten uitgevoerd
0 +

Trainingen om de kennis en vaardigheden van uw medewerkers te vergroten

Het trainen van medewerkers is erg waardevol. Het goed trainen van medewerkers kan zorgen voor: 

  • Efficiëntere processen; 
  • Meer werkplezier bij werknemers;
  • Vergroot bewustzijn bij werknemers over andere onderdelen van asset management.
 

Het doorvoeren van veranderingen, zoals het implementeren van een OBS of veranderen van een werkproces of werkwijze binnen een organisatie brengt directe veranderingen voor de werknemers met zich mee. Werknemers moeten bijvoorbeeld volgens een andere procedure gaan werken, of krijgen extra administratief werk. 

Wil u het maximale uit u en uw medewerkers halen? Ervaring en kennis op diverse gebieden van onderhoudsmanagement is dan cruciaal. De experts van Promaint weten door jarenlange ervaring met het geven van trainingen, hoe een training specifiek moet worden gegeven voor uw organisatie om optimale resultaten te behalen. 

Wij hebben bij de volgende bedrijven al trainingen mogen geven

Onze trainingen

Tijdens de training krijgen uw medewerkers diverse tips & tricks, die Promaint heeft opgedaan tijdens het implementeren en optimaliseren van onderhoudsbeheer-systemen. Daarnaast worden er tijdens de training handleidingen opgesteld die passen bij het systeem en de werkwijze van uw organisatie.

Tijdens deze training gaan de deelnemers aan de gang met een door Promaint ontwikkeld spel: de calamiteitenbingo. In deze interactieve spelvorm gaan deelnemers (dit kunnen monteurs, maar ook managers zijn) zelf aan de slag met de principes van risicomanagement.

Inrichten onderhoudsconcepten

Training Asset Management

Om organisaties en werknemers bewust te maken van de verschillende facetten van asset management heeft Promaint een game ontwikkeld. In dit spel, tijdens de training beheer je een asset en worden er keuzes gemaakt ten aanzien van beleid, investeringen, exploitatie en allerhande uitdagingen die gedurende de levensduur van de asset naar voren komen. 

Waarom kiezen voor Promaint?

Promaint heeft reeds veel trainingen gegeven; 

Promaint heeft de afgelopen jaren een database opgebouwd met diverse best practices, die ook voor uw organisatie gebruikt kunnen worden; 

Er worden gekwalificeerde trainers ingezet die ruime ervaring hebben met o.a. asset management, uitbesteden van onderhoud en optimalisatie van onderhoudsprocessen;

Gedurende de training kan Promaint, indien daar behoefte aan is, adviezen verstrekken rondom
onderhoud gerelateerde vraagstukken.

promaint-081

Starten met het het maximale uit uw medewerkers halen?

Bespreek samen met een expert van Promaint tijdens een vrijblijvend adviesgesprek hoe wij middels training maximaal resultaat voor u kunnen realiseren.