NVDO Maintenance College Risicogestuurd Onderhoud door Promaint

Home » NVDO Maintenance College Risicogestuurd Onderhoud door Promaint

Promaint heeft op donderdag 26 januari het Maintenance College Risicogestuurd Onderhoud verzorgd in samenwerking met de NVDO en Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden.

Tijdens deze leerzame middag zijn de belangrijkste principes van risicomanagement en risicogestuurd onderhoud behandeld. Door de veelzijdige samenstelling van de groep en de uitgebreide interactie leverde dit interessante discussies op. Leuk om te zien  waren ook de verschillende rollen van de aanwezigen: de interne technische dienst, het management, de externe onderhoudsfirma en de externe adviseur.

Tijdens de workshop is de groep in een spelvorm zelf aan de slag gegaan met de principes van risicomanagement.  Dit leverde wederom leuke interactie op! Als afsluiting heeft dhr. Jan Molleman van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden een rondleiding verzorgd over de Waterzuivering.

De mooie combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden, enthousiaste deelnemers en veel interactie met en tussen de deelnemers maakte het een zeer geslaagde middag.