TRAINING & E-LEARNING

Promaint verzorgt voor u graag diverse (in company) trainingen en e-Learning. De training en e-Learning kan specifiek voor uw bedrijf aangepast worden aan de door u gewenste situatie en inhoud. Zo kan bijvoorbeeld een gebruikerstraining voor uw onderhoudsbeheersysteem in uw bedrijf gegeven worden, met een herhalingscursus in de vorm van e-Learning.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Kunt u ook hulp gebruiken bij uw onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

Training gebruik onderhoudsbeheersysteem

Technici houden vaak niet van administratief werk. Vaak mede omdat ze de werking van het (onderhoudsbeheer)systeem niet kennen. Een op maat gemaakte training biedt uitkomst.

Klik hier voor meer informatie.

Calamiteitenbingo


Risicomanagement gaat over het inschatten van risico’s, het bepalen van de benodigde beheersmaatregelen en het borgen van deze maatregelen. Risico’s worden bepaald door de kans van optreden van een gebeurtenis en het effect van deze gebeurtenis.

Klik hier voor meer informatie.

Asset Management Game

 

Promaint heeft een game ontwikkeld om werknemers bewust te maken van het belang en de verschillende facetten van asset management.

Klik hier voor meer informatie.

CASES

Gebruikerstraining onderhoudsbeheersysteem

header11

Het gebruik van een onderhoudsbeheersysteem is in diverse branches een toegevoegde waarde. Veel bedrijven en instellingen zijn de afgelopen jaren dan ook in toenemende mate gaan werken met softwaretoepassingen. Promaint kan u trainen in het gebruik van deze toepassingen.

Klik hier voor meer informatie.

Promaint ontwikkelt e-Learning

E-learning

Regelmatig vragen klanten aan Promaint of er een mogelijkheid bestaat om medewerkers te trainen en te toetsen. Promaint speelde daarop in en ontwikkelde e-Learning.

Kijk hier voor meer informatie.